Marius-escu

I love Cluj :)

 

 

Nu stiu daca ati observat dar Ardealul a devenit in ultimii ani inima economica a Romaniei. Din acest motiv multe companii si-au mutat sediile in orase din aceasta regiune. De asemenea se pare ca Transilvania atrage, fara prea mult efort, o sumedenie de companii straine. Orasul Cluj este campion in ceea ce priveste atragerea unor firme straine. Supranumit „Silicone Valley” al Europei de Est, Clujul a devenit pe langa un centru universitar extraordinar si un centru economic puternic. De altfel, nu suntem surprinsi sa vedem un numar tot mai mare de tineri plecand cu drag spre Cluj, in speranta ca vor gasi un loc de munca serios.
In prezent se pare ca sunt din ce in ce mai multi oameni care cauta sa-si deschida afaceri in Cluj.

Cele mai recente statistici arata un trend pozitiv in ceea ce priveste acest aspect. Ne-am gandit sa prezentam cateva lucruri despre un oras care in prezent impresioneaza prin pulsul cultural si economic. Exista o simbioza interesanta intre elementele de cultura, istorie si econmie prezente in majoritatea oraselor din Cluj. Daca sunteti un om de afaceri puteti sa va delectati in timpul liber cu o plimbare prin centru, unde o sa gasiti cateva restaurante interesante. De asemenea, aveti ocazia sa mancati gustari traditionale. Mancarea este absolut delicioasa!

Nu o sa va plictisiti in Cluj! Sunteti pregatiti de drum?

Stiti cat de important este ca un oras sa vibreze si implicit sa fascineze vizitatorii. In acest sens, ne-am gandit sa punem bazele unor repere turistice. Suntem constienti de faptul ca o astfel de intreprindere necesita timp si foarte multa atentie. Clujul este un oras care surprinde la fiecare pas. O sa va bucurati de anumite elemente care va pot face ziua mai frumoasa. Daca doriti sa plecati din zona dumneavoastra de confort pentru a descoperi ceva interesant, cu siguranta Clujul ar trebui sa se afle in lista imediata de obiective turistice si chiar, de ce nu, de business. Pentru a va bucura fara restrictii de comorile orasului Cluj, trebuie sa aveti la dispozitie un autoturism. Din fericire sunt cateva firme serioase care ofera servicii de inchirieri auto Cluj aeroport. In acest mod inchiriati masina dupa ce v-ati dat jos din avion, ceea ce prinde evident foarte bine celor care se grabesc.
In 2015 interesul pentru orasul Cluj a crescut simtitor- si pe buna dreptate! Cu masina potrivita si dumneavoastra o sa descoperiti mai usor acest minunat oras. Ar fi pacat sa nu vedeti orasul Cluj.

Scroll To Top